Anasayfa
sarrafiye, altın ve döviz fiyatları
Yenile

Bitcoin Daha Çok Önem Kazanacak Mı

Yayınlanma Tarihi : 28.08.2018 12:22:09

Son dönemlerde pek çok zengin iş adamı, Bitcoin ile ilgili yatırımlarıyla ilgili mi yoksa genel olarak piyasa gözlemiyle ilgili mi bilinmez, sürekli yeni bir önem bilgisi veriyor. Zira bu bilgiler, kişilerin kendi çalışmalarını nasıl daha da yükselteceğini gösteriyor bizlere. Ünlü milyarder yatırımcı Peter Thiel, bugün Economic Club of New York'ta yaptığı bir konuşmada Bitcoin'den övgü ile bahsetti. Yapılan bu çalışmalara dair, sürekli farklı bir sürecin ilerlemesinden de bahseden ünlü iş adamı, Bitcoin ile ilgili yeni yükselişleri bu şekilde dile getiriyor.

Daha da değer kazanacak!

Yapılan haberlere göre ve basının pek çok yerinde yer alan habere göre milyarder yatırımcı Peter Thiel, Economic Club of New York’taki bir konuşmasında Bitcoin’e övgülerde bulundu. Facebook’un ilk yatırımcılarından olan ve şirketin yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapan Thiel, bugünkü konuşması sırasında Bitcoin’in giderek daha fazla önem kazanacağını söyledi. Bu sözleri ile ilgili olarak, altının dijital bir versiyonu diyebileceğimiz Bitcoin için, gerçekten güçlü bir liman dendi aynı zamanda. Bu da yatırımcılar için belki de en pozitif mesaj olacaktır.

Dijital bir altın diyebiliriz!

Ünlü milyarder iş adamı, Bitcoin‘i altının dijital bir versiyonuna benzetti ve yakın gelecekte altının yerini alabileceğini öne sürdü. Bu konuyla ilgili olarak Thiel, aynı zamanda teknolojinin uzun vadeli bir değer deposu olarak henüz kendisini kanıtlamadığından dolayı insanları kripto para satın almaya teşvik etme konusunda emin olmadığını ifade etti. Thiel’in girişim şirketi Founders Fund’un 2012 yılından beri sessiz sedasız Bitcoin satın aldığı biliniyor. 50 yaşındaki girişimci, PayPal’ın kurucu ortaklarından biri ve net servetinin 2.5 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Bu yüzden bitcoin ile ilgili yatırımların da ne şekilde ilerlediğini ve bu duruma nasıl gelindiğini detaylı olarak görebiliyor ve gözlemleyebiliyoruz. Buradaki asıl amaç, çalışmaların nasıl yürüdüğünü ve ne şekiller ile ilerlediğini görmemiz olacaktır.

kaynak: bit piyasa






Diğer haberleri görmek için tıklayın.